Waregem heeft Waregem Koerse, Ann Demeulemeester, en nu ook het ‘Waregem Business Park’. Een iconisch business park in het hart van Waregem met 5 individuele kantoorgebouwen, te koop of te huur. De eye-catcher van Waregem! Ben jij op zoek naar de perfecte locatie voor uw bedrijf? Grijp je kans! Neem met uw bedrijf een stap naar de toekomst met dit iconisch gebouwencomplex.

Het artistieke ontwerp is te danken aan architectenbureau, Govaert & Vanhoutte. Ze zijn erin geslaagd om stijl, klasse en professionaliteit in een fantastisch ontwerp te gieten. Deze prestigieuze gebouwen zijn splinternieuw en worden ontwikkeld met de laatste nieuwe, duurzame technieken.

Waregem Business Park

Maquette

De werken zijn gestart in 2016 en de oplevering van de eerste helft is voorzien voor 2018, en toch is 75% al verkocht! Je kan zowel huren als kopen. Kleine of grote onderneming? U kiest zelf de oppervlakte van de ruimte: van 100 m2 tot 3.000 m2.

Een groene, ontspannen omgeving

Een modern design met veel glas, hout en zelfs een groendaken. Naast comfort en uitstraling, heeft het ook aandacht voor het milieu. U bent omgeven door groen in uw bedrijfsruimte!

Waregem Business Park

Door zijn ligging op een drukbezochte as met veel voorbijgaand verkeer en zijn artistieke en open uitstraling, springt dit bedrijvencomplex in het oog. Dicht bij de autosnelweg, dicht bij het station, dicht bij het centrum en ver van tijdrovende files.

“Visibiliteit en voorbijgangers verzekerd.”

Het bedrijvencomplex bestaat uit vijf bedrijfsgebouwen, met ruime bovengrondse en ondergrondse parkeermogelijkheden. Gaat u liever niet met de auto? Er wordt een shuttle vrijblijvend aangeboden van en naar het station. Als u die dagelijkse sleur met de auto of trein wilt vermijden en liever gezond wilt fietsen, zijn er stalplaatsen voor uw fiets en zijn er zelfs douches aanwezig.

Waregem Business Park

Facts & Figures

  • Ondergrondse parkeergarage: 200 wagens, 6 moto’s en 82 fietsen
  • Bovengrondse parking: 125 wagens en 24 fietsen
  • Gelijkvloers: horeca/lunchmogelijkheden
  • Totale terreinoppervlakte: 10.627 m2
  • Totale bruto bouwoppervlakte: 11.261 m2
  • Met skybox en terras

Waregem Business Park

Waregem Business Park, het visitekaartje van uw bedrijf!

Lees meer op www.waregembusinesspark.be 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *